Loading dogodki

« All dogodki

  • This event has passed.

Mednarodna konferenca projekta IntegrAGE

16 aprila 2024 ob 9:30 - 12:00 GMT

Dobrodo┼íli, da se pobli┼że spoznate s prakti─Źnimi pristopi za podporo zdravemu prilagajanju in vklju─Źevanju delovne sile 55+ na trg dela. Kdaj in kje? 16. aprila 2024, v Kova─Źnici – Podjetni┼íki inkubator Kranj.

 

Izvajalci projekta IntegrAGE (Interreg Podonavje) vas vabimo na prvo mednarodno sre─Źanje in (hibridno) konferenco, kjer bomo gostili predstavnike Evropske fundacije za izbolj┼íanje ┼żivljenjskih in delovnih razmer (Eurofound) in GZS Koro┼íke gospodarske zbornice, predstavili projektne teme in primere dobrih praks.

Konferenca bo potekala od 10. do 12. ure, izvedena bo v angle┼í─Źini, kliknite TUKAJ za ogled programa.

Sre─Źanju se lahko pridru┼żite tudi preko ZOOMa, preko povezave: https://shorturl.at/dlBRT

 

Ker se na┼íe prebivalstvo stara, postaja re┼íevanje izzivov in prilo┼żnosti, povezanih z delovno silo nad 55 let, vse bolj klju─Źnega pomena. Namen te konference je raziskati prakti─Źne strategije in re┼íitve za olaj┼íanje njihove brezhibne vklju─Źitve na trg dela, hkrati pa zagotoviti ravnovesje med poklicnim in zasebnim ┼żivljenjem.

 

Konferenca bo vsebovala pronicljive predstavitve, ki jih bodo vodili strokovnjaki, oblikovalci politik in ┬╗operativci┬ź. Teme bodo obsegale:

  • Ohranjanje vklju─Źenosti starej┼íih delavcev na trge dela EU
  • Izobra┼żevalni programi za udele┼żence 55+
  • Razvoj celovitega poslovnega modela delodajalcev za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET) in vzpostavljena nacionalna strate┼íka e-platforma za aktivno in zdravo staranje na delovnem mestu – zalet.eu
  • Dobre prakse partnerjev/dele┼żnikov

 

Za ve─Ź informacij smo dosegljivi na tamara.mravinec@bsc-kranj.si ali na 04/77 77 250. – –
Dogodek se bo izvajal kot del projekta IntegrAGE, ki je sofinanciran v okviru Programa Interreg Danube Region, iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

 

Podrobnosti

Datum:
16 aprila 2024
Ura:
9:30 - 12:00 GMT
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://shorturl.at/dlBRT

Prizori┼í─Źe

Kova─Źnica
Poštna ulica 4
Kranj, 4000 Slovenija
+ Google Map

Organizator

BSC Kranj
Email
info@bsc-kranj.si