Kontakt

info@bsc-kranj.si

Digitaliziramo Gorenjsko in podpiramo uporabo napredne tehnologije ter analizo podatkov za ve─Źjo kakovost ┼żivljenja prebivalcev, trajnost in spodbudo gospodarske rasti.

Pametne skupnosti izkori┼í─Źajo digitalne tehnologije za pove─Źanje u─Źinkovitosti, zmanj┼íanje odpadkov ter izbolj┼íanje komunikacije in sodelovanja med prebivalci, podjetji in vladnimi subjekti. V okviru na┼íega podro─Źja ┼żelimo ob─Źinam in podjetjem ter posameznikom pomagati pri razvoju novih digitalnih produktov in storitev, ┼íiriti in pridobivati znanje ter izku┼ínje na podro─Źju digitalizacije in prek sodelovanja omogo─Źiti vzpostavljanje novih partnerstev, s katerimi bo mogo─Źe uspe┼íneje nagovarjati sodobne izzive, kot so digitalizacija in digitalna transformacija, prometna varnost, varstvo in oskrba starej┼íih ter kibernetska varnost.

Ukvarjamo se s:

  • pripravo inovativnih regijskih in mednarodnih projektov,
  • razvojem in spodbujanjem regijske digitalne transformacije,
  • razvojem novih digitalnih produktov in storitev za klju─Źne dele┼żnike,
  • vodenjem podro─Źnega odbora za pametne skupnosti,
  • skrbjo za osve┼í─Źanje in varno uporabo interneta.

Na┼íe izku┼ínje na┼íega sodelovanja z regionalno razvojno agencijo BSC so pokazale, da BSC Kranj na zelo u─Źinkovit na─Źin povezuje interese lokalnih skupnosti in z iskanjem sinergij dviguje razvojni potencial gorenjskih ob─Źin. S tem ekipa BSC Kranj uspe┼íno zapolnjuje vrzel med dr┼żavno upravo in razdrobljenimi slovenskimi lokalnimi skupnostmi. Ekipo odlikuje profesionalizem, zavzet pristop in osredoto─Źenost k iskanju re┼íitev, iz katerih vsi dele┼żniki izhajajo kot zmagovalci.

Lovro Peterlin

managing direktor A1 Slovenija, d.d

Z BSC smo vedno imeli odli─Źne poslovne odnose. Nanje smo se obrnili, ko smo potrebovali specialisti─Źno znanje in izku┼ínje. Prisluhnili so na┼íim potrebam in skupaj smo na┼íli re┼íitve za vse izzive. Z veseljem bomo ┼íe sodelovali z njimi, saj imajo profesionalno in prilagodljivo osebje.

Janez Janša

direktor RTC Krvavec