Odprite poslovno prilo┼żnost mlademu podjetniku iz Ukrajine

Imate mentorsko ┬╗┼żilico┬ź in ┼żeljo po novi podjetni┼íki izku┼ínji? Izkoristite prilo┼żnost in se pridru┼żite projektu EYE4Ukraine, ki je del programa Erasmus za mlade podjetnike! Na ta na─Źin boste lahko pod svoje okrilje sprejeli mladega oz. potencialnega podjetnika iz Ukrajine.

Program podjetni┼íkih izmenjav je ┼że mnogim posameznikom omogo─Źil pridobivanje dragocenih in prakti─Źnih izku┼íenj. Izmenjave, ki trajajo od enega do ┼íestih mesecev, omogo─Źajo prenos znanja med mladimi in izku┼íenimi podjetniki.

S programom si lahko pomagate pri tkanju novih poslovnih povezav in si odprete prilo┼żnosti v drugih evropskih dr┼żavah.

 

Podjetnik gostitelj ste lahko, ─Źe:

  • Imate stalno prebivali┼í─Źe v Sloveniji in je va┼íe podjetje tukaj tudi registrirano.
  • Ste lastnik in/ali direktor majhnega ali srednje velikega podjetja ALI ste neposredno vklju─Źeni v podjetni┼ítvo na ravni upravljanja MSP (ne le kot zaposleni).
  • Vodite podjetje ┼że ve─Ź kot 3 leta.
  • Ste pripravljeni deliti svoje znanje in izku┼ínje z mladim ali potencialnim podjetnikom ter delovati kot mentor.

 

Starost ni omejujo─Ź dejavnik, podjetje pa lahko deluje v katerem koli sektorju.

Sodelovanje v programu Erasmus za mlade podjetnike prina┼ía ┼ítevilne koristi, vklju─Źno z motiviranim podjetnikom, ki va┼íemu poslu lahko prinese nove ideje, znanja ali spretnosti, ter prilo┼żnost za raziskovanje novih trgov in poslovnih mo┼żnosti. Poleg tega je sodelovanje v programu brezpla─Źno!

 

Projekt omogo─Źa podjetni┼íke izmenjave med dr┼żavljani Ukrajine in evropskimi podjetniki, tudi v Sloveniji. Dr┼żavljani Ukrajine, ki so v Slovenijo pri┼íli po 24. februarju 2022, lahko izberejo slovenskega gostitelja, kljub bivanju v isti dr┼żavi.

Za dodatne informacije obi┼í─Źite spletno stran programa┬áErasmus za mlade podjetnike┬áali nas kontaktirajte na: 04/77 77 252 oz.┬ánastija.podobnik@bsc-kranj.si.

 

Spodaj najdete nekaj primerov mladih in potencialnih ukrajinskih podjetnic, ki si ┼żelijo izmenjave z izku┼íenim podjetnikom iz ene od evropskih dr┼żav:

  • Olena i┼í─Źe podjetnika z izku┼ínjami na podro─Źju vodenja zasebne ┼íole ali kak┼íne podobne institucije, saj trenutno vodi spletno ┼íolo za u─Źence.
  • Evgenija si ┼żeli mentorja iz podro─Źja marketinga in ogla┼íevanj. Ima ┼że nekaj izku┼íenj z razvijanjem logotipov, grafi─Źnim oblikovanjem in ilustracijami, ter ponuja storitve pisanja besedil, ogla┼íevanja na dru┼żbenih medijih in razvoja spletnih strani.
  • Hanna si ┼żeli izku┼ínje nabirati pri podjetniku, ki se ukvarja z razvijanjem in testiranjem programske opreme in svetovanjem na podro─Źju IT-ja.
  • Aleksandra i┼í─Źe podjetnika z izku┼ínjami na podro─Źju obnovljivih virov energije ali izku┼ínjami na podro─Źju razvoja zagonskih podjetij na sorodnih podro─Źjih.
Go Back Example
Update cookies preferences