Odkrijte Slovenijo ali Evropo skozi podjetniško izmenjavo – EYE4Ukraine

Dragi mladi in potencialni podjetniki Ukrajine, ali ste pripravljeni na nepozabno podjetniško avanturo? Evropski program izmenjave podjetnikov, znan kot Erasmus za mlade podjetnike, je ključ do razširjanja vašega podjetniškega obzorja in pridobivanja neprecenljivih izkušenj na mednarodnem trgu.

BSC Kranj kot edina posredniška organizacija v Sloveniji sodeluje v projektu EYE4Ukraine in tako omogoča podjetniške izmenjave (potencialnih) ukrajinskih podjetnikov.

Kako deluje?

Erasmus za mlade podjetnike omogoča mladim (tisti, ki podjetja še nimajo več kot 3 leta) in bodočim podjetnikom pridobiti ključne spretnosti za ustanovitev in vodenje malega podjetja v Evropi. Medtem, ko novi podjetniki pridobivajo dragocene izkušnje, delajo in sodelujejo z izkušenim podjetnikom za obdobje od 1 do 6 mesecev. Finančno podporo za izmenjavo delno zagotavlja Evropska komisija.

Za vse državljane Ukrajine, ki so v Slovenijo prišli po 24. februarju 2022, so izmenjave mogoče tudi v Sloveniji!

 

Koristi za mlade oz. potencialne podjetnike:

Kot novi podjetnik boste deležni številnih prednosti. Usposabljanje v malem ali srednje velikem podjetju v eni od sodelujočih držav vam bo omogočilo lažji začetek vstopa v podjetniške vode ali utrditev vašega položaja. Poleg tega boste imeli dostop do novih trgov, mednarodnega sodelovanja in možnosti za povezovanje s tujimi poslovnimi partnerji.

 

Koristi za podjetnike gostitelje:

Podjetniki gostitelji bodo imeli priložnost pridobiti sveže ideje od motiviranega novega podjetnika. To je priložnost za dopolnitev lastnih spretnosti ali znanja s področij, ki jih sami ne obvladajo. Mnogi izkušeni podjetniki so opisali to izkušnjo kot čudovito in se odločili, da bodo v programu sodelovali ponovno.

 

Dolgoročne koristi:

Sodelovanje v programu Erasmus za mlade podjetnike prinaša dolgoročne koristi v obliki široke mreže poslovnih povezav. Možnost nadaljnjega sodelovanja v obliki dolgoročnih poslovnih partnerstev, povezanih podjetij, dejavnosti pod izvajanja ali dobaviteljskih odnosov odpira vrata novim poslovnim priložnostim.

 

Za več informacij o programu in možnostih sodelovanja, se obrnite na Nastijo Podobnik: 04/77 77 252 ali nastija.podobnik@bsc-kranj.si.

 

Ne zamudite priložnosti, da odkrijete evropske trge, različne načine poslovanja in vzpostavite trajne poslovne vezi. Pridružite se programu Erasmus za mlade podjetnike in si odprite vrata v podjetništvo!

Go Back Example
Update cookies preferences