Kontaktna točka VEM

 

BSC, d.o.o., Kranj opravlja brezplačne storitve kontaktne točke VEM. Naloga točke VEM je izvajanje aktivnosti celovitih podpornih storitev na lokalnem nivoju za ciljne skupine:

  • mladi in potencialni podjetniki,
  • delujoča podjetja (0-3 leta delovanja),
  • delujoča podjetja (rast in razvoj podjetij starejših od 3 let).

Potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem nudimo osnovno svetovanje, ki je povezano z zagonom, poslovanjem in razvojem podjetij, razvojem poslovnih idej, varstvom intelektualne lastnine, uporabo različnih podpornih inštrumentov in usmerjanjem k državnim vzpodbudam, ki so na voljo za spodbujanje razvoja podjetništva.

Na naši VEM točki je možno preko državnega portala e-VEM izvesti registracijo podjetja – enostavne družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) in samostojnega podjetnika, prav tako pa tudi postopke statusnih sprememb ali izbrisa gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov. Za vse omenjene ciljne skupine izvajamo tudi informativno-promocijske in izobraževalne aktivnosti.

Cilj operacije  je povečanje informiranosti in znanja za premagovanje ovir na podjetniški poti v vseh fazah podjetniškega ciklusa, pa tudi povečanje zgodnje podjetniške aktivnosti, merljive po TEA indeksu, kar bo prispevalo k večjemu nastajanju in izboljšanem delovanju podjetij.

Kontakt VEM svetovalca: Nives Justin (04 28 17 247 oz nives.justin(at)bsc-kranj.si).

Uradne ure točke VEM so vsak delavnik med 9.00 in 15.00, po predhodnjem dogovoru.


Da bi čim lažje in čimbolj učinkovito nudili pomoč podjetjem, oblikujemo bazo podatkov o podjetjih v občinah Cerklje na Gorenjskem, Mestni občini Kranj, Šenčur, Preddvor, Jezersko, Naklo in Tržič, ki jim redno posredujemo informacijske pakete (pripravi jih SPIRIT Slovenija) ter druge informacije lokalnega in regionalnega značaja. Če bi želeli prejemati informacijske pakete nam to sporočite preko elektronske pošte ali telefona.

Povezava na brezplačni spletni priročnik Moj spletni priročnik z vsemi aktualnimi informacijami s področja podjetništva.

Storitve vstopne točke VEM so brezplačne.


Za več informacij nas lahko pokličete na telefonsko številko 04/ 28 17 230 oziroma nas kontaktirate po e-pošti na naslov info@bsc-kranj.si.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija. Projekt se izvaja v  okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM v letu 2016 in 2017 »VEM 2016 in 2017«.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 


       

Save

Save

Save

Prijavite se na naše e-novice!